Uncategorized

Jag är duktig på att lyssna på min kropp

Duktig

Precis som rubriken antyder, jag är duktig på att lyssna på min kropp. Blir bättre och bättre på det för varje år. Inte så att jag alltid gör det till 100 %, men jag är oftast duktigt på det. Igår var jag tokigt trött på kvällen igen, så då valde jag att strunta i att få min egentid, som jag egentligen värdesätter en hel del, och istället somna tidigt. Denna vecka har jag varit rätt kvällstrött. Jag tänker att min kropp meddelar mig vad den behöver, och så är det upp till mig att lyda 🙂 

I övrigt har det varit en väldigt rolig vecka! Love my job!

 

Hälsosamtal

Idag tog jag ut föräldraledigt halva dagen för att hämta upp Isac och gå på hälso- och utvecklingssamtal. Längd och vikt, samt syn- och hörselkoll stod på schemat hos sköterskan, och sedan samtal med hans lärare. Allt var bra, och många fina ord från fröken. Visst blir man stolt! Hemma är det starka viljor, temperament och maktkamper, men i skolan är det mer lugnt lynne. Sedan han började i förskoleklass förra sensommaren har han utvecklats något enormt, Isac! Lärt sig skriva, läsa och räkna! Häftigt. 

 

10 år

Idag för tio år sedan var jag singel. Jag åkte med några vänner hem till en kille vid namn Mikael, som bodde i Johanneberg. Denna kille är idag min äkta man, och pappa till mina barn! På kvällen fortsatte vi till ett par olika barer och nattklubb inne i Göteborg, och jag bestämde mig någonstans där under kvällen för att jag ville hångla med honom 😉 Så blev det ju!

 

Jag och Isac i somras.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge