Uncategorized

Första krokusen är uppe!

Krokusar och lek

Lördag, och solen skiner. Ute är det åtta grader. Fantastiskt, va? Och vi har sett första krokusen i rabatten för i år, åtminstone första utslagna krokusen.

Jag och barnen vaknade rätt tidigt idag, men vi var pigga och glada. Halv elva, när vi var på väg ut för att leka i trädgården, plingade det på dörren. Det var Olivers kompis från förskolan med pappa, som spontant undrade om vi var hemma och ville leka. Det var det ingen tvekan om att Oliver ville, vilken glädje han visade när han fick syn på sin vän. 

Efter en stunds lek här hängde vi med hem till Olivers vän för att testa en av deras leksaker. När klockan slog tolv skulle vi bege oss hem och fixa lunch. Barnen var rätt hungriga, och ställde till med ett himla liv eftersom de absolut inte ville gå hem. Ja, jösses. Men när vi väl kom hem och fixade mat var det frid och fröjd igen 😉

 

Hej lilla vän!

 

Trädgårdsarbete och event

Efter lunchen begav vi oss ut igen för att greja i trädgården. Oliver ville mer än gärna hjälpa till och köra vissna växter till komposten i sin lilla skottkärra. Jag vågade dock inte gå hela vägen, väntar en vecka till innan jag plockar bort allt visset. 

Jag fick även frågan tidigare idag om jag ville gå på event, då jag var på reservlistan för ett som går av stapeln i eftermiddag. Jag konsulterade snabbt min man, som tyckte jag skulle åka iväg såklart. Så nu blir det strax dags att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning! Det blir en eftermiddag och kväll i lyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge