Uncategorized

Inte långt kvar nu

Idag när jag var på väg hem från jobbet ringde Mikael mig för att kolla vilken färg vi kommer ha på vitvarorna i köket i Lerum. Han sa att han höll på att kika på en framtida diskmaskin.

Efter tio minuter ringde han igen. Denna gången för att meddela att hans farfar vill ge oss en diskmaskin i inflyttningspresent. Snällt! Vi kommer få den i samband med inflyttningen. Det finns inte ord för att beskriva hur skönt jag tycker det ska bli att slippa diska för hand!

Det är inte långt kvar till flytten nu. Imorgon är det en vecka kvar. Vi har det mesta fixat som sagt. Inklusive två soffor. Vi ska få överta mina föräldrars skinnsoffor. Och vi har bestämt oss för att köpa ett skrivbord till mig! Jag kommer äntligen få sitta ordentligt när jag grejar med datorn, och jag kommer ha ordning på mina papper och pennor. Jag kommer ha ordning på allt! Vi kommer ha en stor klädkammare till våra kläder, och ett datorrum/gästrum.

Det är verkligen höst nu. Tittade just ut genom fönstret och det är redan mörkt ute. Känns lite nostalgiskt att mina dagar i Göteborg är räknade. Men det är inte en sorglig nostalgi, utan en nostalgi som genererar i något mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *