Uncategorized

Förändringens vind blåser

Japp. Det blåser mycket nu. Jag har fyllt år och blivit äldre, jag ska snart bli Lerumsbo och mina föräldrar har köpt hus. Det är kort sagt mycket som händer nu.

Jag har ju blivit äldre. Och fått mängder med fina presenter. Gloomy, Singstar, pengar, smycken och vin. Var i helgen på landet för att fira min födelsedag. Passade då på att köra lite bil. Det var kul! Fick också se päronens nya hus.

Har snart fixat allt inför flytten. Bara hyra släpbil kvar tror jag. Flyttar nästa vecka, och längtar jättemycket! Ska vara ledig i samband med det, och det ser jag fram emot. Gott att slippa svaret i några dagar!

Har köpt bil också! Ännu en anledning att se till att fixa körkortet.

One comment

  1. har du köpt bil, shittes pommes frites!

    grattis 😀 vilken färg?:D (skiter i modell och sånt, fattar ändå inget :p)

    /(Amina 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *