Uncategorized

Flyttkaos

Jag är ledig idag eftersom jag jobbar i helgen. Gissa vad jag tar en paus ifrån?

Jag har slitit i ett par timmar nu. Jag började med att gå upp till vinden för att hämta ner mina resterande flyttkartonger. Väl däruppe blev jag varse om människans dumhet. Någon jävel har blockerat mitt förråd med två däck och lite annat bråte. Funderade ett slag på om jag skulle skriva en lagom trevlig lapp, men insåg sen att det inte gör någon nytta. Så det var bara att knuffa undan högen med bråte och släpa ut kartongerna.

Börjar känna mig lite stressad över flytten. Inte över själva flytten i sig, utan över det här med att lägenheten ska besiktigas och om den inte ”håller måttet” lär jag bli ersättningsskyldig på nåt sätt. Och med tanke på att mitt nuvarande bolag är snålast i världen och inte så vassa på att underhålla sina lägenheter har jag en känsla av att dem kommer pressa mig på lite pengar. Äsch, jag är nog bara nojig. Vi får se.

Vad är kvar nu då? Jag ska packa ner sakerna under bordet, jag ska packa ner mina kokböcker, och jag ska röja på balkongen. Sen ska jag bege mot stan för lite shopping och fika med Isabelle. Imorgon ska jag ta tag i köket. Åh vad roligt detta är! (inte)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *