Funderingar

Nu börjar jag längta

Längtan skala 1:3

Nu börjar jag längta efter semester, och lediga dagar. Det är alltid så när det bara är några veckor kvar. Man börjar liksom gå ner för landning, det är segare att ta sig upp på morgnarna, och man kramar ur den sista energin på jobbet. Häromdagen kom jag på mig själv med att längta efter att få vara ledig, och att ha tid att laga ordentlig och god mat från grunden. Ja, du hör ju! Och förstår säkert att här blir det en del halvfabrikat på veckodagarna. 

 

Vackert i Gräfsnäs förra sommaren.

 

Detta längtar jag efter att göra på min semester:

 

  • Ja, som sagt att laga mat i lugn och ro. God, och rolig mat. Egen pizza, lasagne,  testa nya recept, ugnsbakade morötter från det egna landet och mycket mer. 
  • Läsa! Jag älskar att läsa, både skönlitterärt och facklitteratur. Jag läser massvis med böcker om ledarskap och psykologi i perioder.
  • Roliga saker med barnen. 
  • Ta långa promenader, både i skog och på asfalt. Både själv och med familjen.
  • Fotografera i skogen.
  • Ligga på en filt i trädgården och lyssna på fåglarna.
  • Äta frukost ute på altanen.
  • Shoppa nya perenner. 
  • Testa Pinchos i Alingsås.
  • Gå  ner till sjön på kvällen. 

 

 

Kvällspromenad vid Lensjön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *