Andra graviditeten Isac

Inga hål!

Idag var det dags att besöka tandläkaren igen. Eller tandhygienisten denna gång rättare sagt. Det gick bra. Inga hål som tur är. Hon kunde inte röntga mig av naturliga skäl, men det gråter jag inte för. Hon frågade mig hur långt gången jag är, och innan jag hade svarat sa hon att min mage var liten. Jag blev helt ställd! Jag tycker inte att min mage är särskilt liten. Man ska inte lägga någon vikt vid sådana kommentarer heller för den delen.

För att fira bristen på hål gick vi till Ica och handlade ingredienser till julgodis förut. Nej, skämt åsido. Jag hade bestämt sen innan att jag skulle baka lite julgodis. Kola ska det bli bland annat. Sen ska Isac få dekorera några pepparkakor med kristyr också. Jag köpte även non stop som han kan sätta på sina pepparkakor.

Apropå Isac. Det blev inget luciafirande för honom eller oss på förskolan igår. Han ringdes hem till mig igår med feber, som steg mer under dagen. Han till och med kräktes av sin feber, stackaren. Han sov i stort sett hela kvällen sen, och ville vara nära, nära. Lilla sjuklingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge