Andra graviditeten

Bebisprylar

När man är hemma sjuk har man gott om tid på sig att fundera. Idag har jag börjat fundera ut saker som jag vill köpa till bebisens ankomst. Mycket har vi givetvis redan.

En ny skötväska är ett måste för mig. Här funderar jag på en Skiphop. Den vi fick med barnvagnen är helt enkelt inte funktionell enligt mig. Än mindre bekväm att gå runt med. För den kommer ju att hänga över min och Mikaels axlar också, och inte bara på barnvagnen.

En Ergobaby bärsele. Har hört mycket gott om dessa bärselar. Fördelen med denna gentemot en bärsjal är att denna slipper knytas. Vi har en Babybjörn sen innan men den gillade aldrig jag.

Ett babyskydd med bas. Så grymt smidigt att bara kunna klicka i babyskyddet i basen. Förra gången hyrde vi ett babyskydd på BVC, och det funkade bra. Men jag tyckte det var alldeles för omständligt att  spänna fast det i bilen.

En bumbostol. Det var vi inne på redan när Isac var liten men det köpet blev aldrig av.

En ståbräda till barnvagnen för Isac.

Önskelistan lär fyllas på!

3 Comments

 1. vi ska med ha en skiphop hade jag tänkt, den enda som passar till donkeyn utan bugaboos egna…

  bumbo fick axel på julafton när han var 3 mån, suverän men en månad senare så satt han själv så den användes inte så länge =)

  funderar med på det här med bärsele..hade med en bebybjörn innan men var inte heller nöjda så denna gång funderar jag på bärsjal?

 2. vi hyrde också även denna gången och här kan man hyra bas till också. så skönt att bara klicka i, särskilt när man har en till att sätta fast också. bumbostol lånade vi en men leo gilla inte den, han ålade ju fram vid 4 mån så den där stolen va inte särskilt intressant…Har en från skip hop från när moa va liten, har velat ha ny men ej haft råd att köpa. nu vet jag inte vilka strl du tänkt, men den vi har är största tror jag och allt man ska ha med till två får typ inte plats. det blir så mkt mer än vad man kan tro 😉 plus att dom är så stela i tyget så man kan inte trycka ner heller. så därför jag måste ha en ny snarast! 😉

  Funderar på emmaljungas sportmodell, sååååå rymlig!!! och snygg 😉

 3. Blir dåligt med kommentarer för min del, då det inte går att kommentera via mobilen och där är jag oftast eftersom våran dator är trasig =/
  Vi har en ny skötbädd på listan, annars är det inget särskilt som är nåt måste. Lite nya kläder är ju som sagt roligt o det har jag redan börjat med 😉
  Ja, hoppas det blir lite mer tid för oss framöver nu. Längtar efter det =) Kram på er och krya på er!! //Fialotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge