Isac

Lång dag

Strax före tio imorse rullade pappan i familjen iväg. Han skulle jobba extra, för att sedan på kvällen gå på julbord. Jag är helt slut! Det har varit full rulle från början till slut. Isac vägrade dessutom sova middag.

Så, vad har vi hittat på idag? Vi har varit ute i tung snö och promenerat. Vi har lagat och ätit lunch. Vi har lekt med duplo, tittat på tv, spanat på skottande traktorer och bakat. Lagat middag har vi också hunnit med.

Medan Isac stod och plaskade för fulla muggar vid diskhon passade jag på att göra både fudge och kola. Fudgen blev riktigt bra. Kolan blev god men inte alls som jag hade tänkt mig. Kola är riktigt klurigt att göra! För det första tror jag inte att jag har en kastrull som är tjockbottnad nog, och för det andra så tror jag inte att jag rörde nog mycket mot slutet. Detta resulterade i en smet som var nära på att brännas vid. Tack vare detta tog jag av den när den var fem grader för sval, och den är därmed inte riktigt så fast som jag vill ha den. Men goda, det kan jag lova att de små kolorna är.

När både fudge och kola stod på balkongen och svalnade lät jag även Isac dekorera några pepparkakor med kristyr och non stop. Kletigt blev det, och många non stop hamnade i Isacs mage!

Tror det blir en tidig kväll för frun i familjen. Men än är det inte dags, här ska njutas av lite egentid först.

Gott med non stop!
Min fudge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge