Uncategorized

Igår, Idag, Nästa vecka

Igår: Fika med Anna på Åhléns, caffe latte och en tugga av Annas chokladkaka. Den var mkt god, och jag var en smula bakis. Middag hos päronen, åt en oxfilé som var mör, och god! På kvällen begav jag mig hem till Anna och Anders för att se på melodifestivalen, dricka kaffe och givetvis betygsätta de olika låtarna. Ett glas vin slank också ned för strupen, men trött som jag var blev det hemgång vid elva. Blev återigen varse om Västtrafiks usla förmåga att sköta sitt jobb. Bussen kom inte. När det endast går två bussar i timmen blir man lite sur.

Idag: Vaknade vid nio. Av mig själv. Är sugen på att shoppa, men har ännu inte orkat göra något åt saken. Lufsar fortfarande runt i myskläder.

Nästa vecka: Det jag längtar mest till är helgen. After Work med Team 9 på fredagen, och karaoke på lördagen. Lön på fredag, jag ska köpa vårjacka. En figursydd trenchcoat ska det bli, helst svart. Sen är det bara att vänta på att våren kommer så att man kan använda den!

Fan Fan Fan. Jag vet att det är fult att svära men ibland är det vad man vill göra. Jag vill bli av med mina demoner, jag vill bli lugn. Jag vill inte uppleva detta meningslösa. Samtidigt kan man undra varför folk gör som dem gör. Vad är poängen?
Kommer jag någonsin bli fri?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *