Uncategorized

Det rullar på

Det rullar på. Det rullar på, och det känns gott. Det är roligt att gå till jobbet, för jag får prata med de roliga människorna i mitt team (ni vet vilka ni är!) Vi skrattar, avreagerar oss och pratar om diverse flummiga ämnen! Idag kom vi exempelvis in på ämnet män, och hur vi vill att de ska vara. Det var intressant. Jag och Per sitter och mailar fram och tillbaka om allt möjligt, och det livar också upp tillvaron. Imorgon ska jag äta lunch med Isabelle, och på fredag blir det After Work på Hardrock med teamet.

Den stora frågan som snurrar i mitt huvud just nu är: Kommer jag få fast tjänst eller förlängt vikariat? Kommer jag få stanna? Jag vill verkligen det, för det skulle göra saker och ting mycket enklare. Jag skulle slippa söka massa nya jobb, och jag skulle kunna söka större lägenhet. Jag är hjärtligt trött på att bo i en skolåda ska ni veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *