Uncategorized

I need a vacay!

Nu, mina vänner, kör jag på den absolut sista energireserven! Sjukt det där, bara för att man vet att man snart går på semester så känns det tio gånger jobbigare att gå upp på morgonen, och det känns i hela kroppen att energin sinar.

Jag känner verkligen att jag kört på i 180 sedan jag gick in i min nya roll på jobbet. Otroligt roligt, och jag får anta nya utmaningar varje vecka, och får därtill fler befogenheter och möjligheter. Vet att det låter lite klyschigt kanske, men det är verkligen så jag känner! Och även om jag som sagt ser fram emot min semester jättemycket, så blir det en rolig sensommar och höst. Jag kommer att få gå en två dagar lång pedagogik-utbildning bland annat.

 

Imorse, dagens första kaffe på jobbet. Hade en dag med mycket möten idag.

Min nya byxdress, som jag trodde var en klänning när jag köpte den. Men hey, detta blev ju kalas!

Idag fick vi besök av barnens farmor och farfar efter jobb och förskola. Vi fikade med glass, tittade på leasingbilar, och pratade om stort och smått. Trevligt, och barnen blev så glada när jag berättade för dem om besöket när jag hämtade dem. Märker förresten på barnen att de också längtar efter, och behöver ledighet. De är segstartade på morgonen, och många av deras förskolekamrater har redan gått på ledighet.

2 Comments

  1. Sv: ja de får vi göra 🙂

    Jag vill också hitta ett sådant roligt, utmanande och inspirerande jobb sen när det är dags för att jobbs igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge