Foto och Grafisk design

Där vi bor

Idag när vi hade stoppat barnen i säng kände jag att jag ville ut. Ut och rensa tankarna lite, röra på mig en smula. Jag tog med mig kameran i hopp om att kunna fotografera ett rådjur vi körde förbi förut, men det var inte kvar på åkern. Inte så konstigt dock, då där istället var några människor som tränade eller lekte. Fick för mig att de tränade en kanin, men det var rätt långt bort, så jag kan ha sett tokigt.

Vi bor verkligen otroligt vackert här. I ett tättbebyggt område med parhus, men alldeles intill knuten finns både skog och ängsmark. En av de barn Oliver leker allra mest med på förskolan bor i området också, och två av Isacs kompisar bort fem minuter bort. Känns toppen på alla sätt och vis.

 

IMG_3928_sommar IMG_3936_sommar IMG_3941_sommar IMG_3948_sommar IMG_3950_sommar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge