Foto och Grafisk design

Humlor och mördarsniglar

Idag när vi kom hem såg jag något så himla sött! En humla satt på nejlikan som står på framsidan, men den var så stilla och den lät inget. Jag trodde att den var död, och tittade närmare på den. Men då såg jag att käkarna rörde sig på den. Den satt alltså helt stilla och sög i sig blommans nektar. Nästan som en bebis som diar.

Naturen är allt bra fin alltså. Bortsett från alla dessa förhatliga mördarsniglar. Mördarsniglar är inte en del av en fin natur. Jag och barnen har världens bästa lagarbete när det gäller mördarsniglarna i trädgården. Vi ger oss ut på gemensam jakt, jag samlar in dem och sedan gräver vi tillsammans ner dem. Hade varit bra trevligt om det kunde sluta regna ett tag nu, så att jag slapp jaga efter de slemmiga små sakerna.

 

IMG_3963_humla IMG_3967_humla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge