Uncategorized

I love London

Några jag känner är i London nu och detta har väckt min längtan efter denna stad. Precis som Ida är jag helt fäst vid London. Jag älskar pulsen, pubarna, shoppingen, tunnelbanan, allt! Jag älskar alla minnen jag har av mina besök. Jag har varit i London fem gånger om jag inte minns fel, kanske sex. Till våren hoppas jag att det blir ett till besök.

Jag i London, för ganska så exakt två år sen.

Om jag får möjlighet till det ekonomiskt, och det hoppas jag verkligen, så planerar jag och Ida att åka till London över en mini-weekend. Jag ska försöka spara som en gnu för att detta ska bli verklighet. Hoppas på att kunna hitta ett hyfsat billigt hotell och en billig flygresa.

3 Comments

  1. Just nu klockan 22:10 sa kommer vi ifraan puben The LeinsterArms. Nyrenoverad och fin och med en trevlig kille fran Halmstad som manager.
    Undrar nar lilla familjen Pozzi kommer med till nyss namnda stad 🙂

    Rolle $$££££

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge