Uncategorized

Isacs förskola

Idag har vi varit på förskolan, jag och Isac. Det var väldigt lugnt just idag med endast några få barn där. Isac hittade duplo, böcker och en myssoffa i låg höjd att leka med. Det var väldigt intressant att få en inblick i hur det är på en förskola. Själv gick jag hos dagmamma när jag var liten. Fick berättat för mig hur en typisk dag ser ut och vad vi ska ha med oss.

Jag gick frågan av en av pedagogerna hur det känns för oss föräldrar att Isac ska börja på förskolan. Det känns bra, ingen direkt oro just nu, mer än hur vi ska få ihop det med tider, jobb och det som kallas för livspusslet.

5 Comments

  1. kul med besök!
    ja så känner jag med, ingen ångest eller alls för det. tycker bara det ska bli roligt och spännande, för jag vet att moa också kommer älska det:)

  2. Hoppas att Amy uppförde sig =) Hon var kvar till 15 så om ni var där innan borde ni sett skymten av en rödhårig liten tossa =)
    Coolt att de kommer gå på samma. Vi är jättenöjda och det verkar väldigt lugnt och harmoniskt tycker jag. De är ju bara 5,5 heltidsbarn (enligt vår lokaltidning =) och sedan fylls det upp med en drös 15-timmars kids. Hoppas att ni också kommer trivas så ses vi säkert vid lämning och hämtning. Jag är typ alltid i sista sekund så om du ser en fartvind efter någon så är det jag som varit där, ha ha!

    Ha en superhelg! kram

  3. Vad roligt att det känns bra 🙂 För Jonathan är verkligen förskolan det bästa som hänt honom, han får utlopp för all sin energi som jag inte på några vägar kan ge honom för spelar ingen roll hur mycket jag leker så räcker jag inte till :)Och jag skulle mer än gärna ha honom hemma, men för hans utveckling så ångrar jag inte en sekund att han fick börja vid 1 år =) Så jag tror också det kommer bli alldeles perfekt för Isac.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge