Foto och Grafisk design

Mjölkmuta

Tandläkarbesöket gick över förväntan. Isac satt så lugnt och fint i vagnen och drack mjölk i nappflaska. Jag kom på tidernas bästa muta och det föll väl ut. Själva besöket var väl ingen höjdare. Det gjorde ont och jag måste tillbaka och dra ut visdomstanden i den övre käken på samma sida. Den ställer tydligen till en massa problem, vilket för mig innebär att jag får återkommande inflammationer i tandköttet i nedre käken. Den här gången var det ganska illa också så jag är glad att jag lyssnade till min instinkt idag.

Hur som helst, jag är lite nervös över denna tandutdragning. Ringde Mikael som genast utbrast att han skulle ta ledigt och vara med som moraliskt stöd. Ringde sedan pappa som tyckte väldigt synd om mig. Efter de två samtalen fick jag lite panik och undrade vad jag hade att vänta? Jag drog ut en mjölktand som naturen inte ville hjälpa på traven med att låta mig tappa när jag var mindre, och det var ingen fara alls minns jag.

Vinterkyla.
Idag på eftermiddagen gick jag, Isac och min systemkamera ut på en liten promenad. Det var strax innan solen började gå ner och alldeles klart och kyligt i luften.

Droppe.

Det var helt underbart att känna inspiration till att fotografera igen. Det där kommer och går i vågor hos mig. Detsamma gäller skapandet i Photoshop.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge