Uncategorized

I love fridays

Vilken underbar dag det har varit idag, från morgon till kväll. Isac har varit på ett strålande humör. Han har testat sin röst hela dagen. Ni skulle bara veta vilka ljud han kan åstadkomma. Han piper, tjuter, skrikskrattar. Man kan inte annat än att garva.

På förmiddagen var vi på BVC. Vår sexmånaders-kontroll infinner sig inte förrän i mars på grund av sportlovsveckor och annat, så vi bokade in ett lite tidigare besök för att jag gillar att gå till BVC och kolla vikt och längd och prata lite med världens bästa sköterska. Det gick fint och Isac har ökat bra i både längd och vikt.
Efter lunch, då Isac var ett mindre matvrak, träffade vi Louise och Alvin. Vi trotsade yrvädret och tog en promenad och fika. Jag fyndade även två plagg i en barnklädesbutik samt följde med in i den lokala tapet-och måleributiken för att titta på tapeter. Jag vill ha nya tapeter i alla rum när jag går in där. Måste ju som sagt bara lära mig att sätta upp dem också!
Alldeles nyss lade jag ner Isac i sängen för att se om han kanske kunde somna på egen hand. Jajemensan. Han låg och skrattade och tjöt lite för sig själv och efter ett par minuter blev det alldeles jättetyst, så Mikael smög in och fick se en snarkande liten bebis.
Så nu blir det….. fredagsmys för mamman och pappan!

2 Comments

  1. Här finns det nat som heter Mütterberatung, det är ett ställe man kan ga pa en gang i veckan för mätning och vägning, det är verkligen jättesmidigt. I väntrummet är det nästan som en lekgrupp, ibland mer bebisar, ibland mindre. Att behöva boka in sig pa BVC varje gang man vill väga och mäta later lite tröttsamt 🙂

  2. hej hamnade här av en slump och kollade in dina fina bilder. Känner igen mig så i taskiga nätter, förkylningar och annat. Har en åtta månaders kille som är förkyld, igen…inte mycket sömn här inte. Ha en go dag och lycka till med den stora dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *