Uncategorized

Men allvarligt?!

Läser igenom mina favoritbloggar och hittar det här inlägget. Är givetvis tvungen att undersöka detta och går in på Göteborgs-Postens hemsida. Jag blir lika irriterad som när jag läste kommentarerna kring artikeln som berättade för oss att alltfler caféer portar barnvagnar.

Välkommen till år 2011, någon?

8 Comments

 1. Men herregud, hur jävla sjuka är dessa karlarna?

  Nattning t.ex, är inte det snarare en mysig stund med sitt barn, inte ett “maste”. Hade jag varit gift med nan av de idioterna, ja det hade inte varit ett langvarigt äktenskap!

  Kan tillägga att Lars är sa langt ifran toffel man bara kan komma, men han bade nattar badar och byter blöjor med ett leende pa läpparna, för att han älskar sina barn- med allt vad det innebär.

 2. Håller med er! Att byta blöja är ärligt talat ofta också en jättemysig stund när man får ögonkontakt med sin bebis och man skrattar och myser. Så är det för oss iaf =)

 3. Hoppas verkligen inte dessa män menar allvar och att man inte känner nån av dem… Skrämmande och tragiskt isf att det finns såna åsikter 2011.

 4. Skönt att höra att jag inte är den enda som satt bebisen framför tv:n- men det enda som ekar i min skalle är bvc-sköterskans “barn under 1,5 år ska absolut inte titta på tv, deras hjärnor är inte tillräckligt välutvecklade för det.. ” Så nu känns det som om hennes hjärna ska skrumpna och försvinna 🙁

  An någon anledning så känns det överdrivet och oseriöst av de karlar (?) som uttalat sig. Ibland känns det som om vissa bara vill ha reaktioner och göra oss kvinnor (och andra män också för den delen) förbannade för att de tycker att det är kul(?). OM det är någon som på allvar har skrivit det så är jag så lycklig över att de snart kommer att vara utdöda eftersom ingen normal modern kvinna skulle acceptera en sådan. Och om det finns några omoderna kvinnor kvar så kommer de att dö ut tillsammans med gubbarna.

 5. Ja som ovanstående sagt så kan man ju börja fundera på hur seriösa de är i sina kommentarer. Många är förhoppningsvis bara för att väcka sådana här reakotioner. Men det är ju sjukt att ens uttrycka sig på sådana sätt som de gör. Galet om det här ska vara 2011. Jissus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *