Uncategorized

En lördag här i Lerum

Sådär, nu sover unge herr Isac sedan ungefär 20 minuter. Magen är mätt på fläskfilè Africana. Kroppen har jag rört på då mina föräldrar och min faster och farbror kom till Lerum för att promenera och fika på Aludden. Det satt finfint med en kopp gott kaffe och ett litet bakverk efter att ha gått i ett soligt men lite kyligt Lerum.

Jag ser, som den klädtokiga kvinna jag faktiskt är, fram emot den dag då Isac växer i storlek 74. Idag fick Isac massvis med fina kläder av sin mormor och morfar och gammelfaster och gammelfarbror. Han kommer bli så stilig så!
Idag har även en jättefin tjej gift sig med sin kärlek, stort grattis till dig om du läser det här!

3 Comments

  1. hahha jaa, blir ju inte mycket att shoppa til sig själv heller när man vet att man bara ska bli ännu större! 😉 har blitt em hel del bebis kläder men inte överdrivet tror jag.. inbillat mig att det kan bli en del body byten osv me allt som kan komma ut både den ena och andra vägen 😉 men det är ju först nu med man känner att det verkligen närmar sig å vill ju vara klar ifall att ting skulle gå fortare än förväntat! Sa till thomas idag, om 8veckor å framåt händer det. Det är inte länge, vi ska ju hinna med en flytt där i mellan med =) Kram

  2. Jag håller med 🙂 Fast jag kommer sakna lite han har i strl 68, han har så mycket tuffa jeans som jag inte hittar i strl 74 =P men, man kan väl inte få allt 😉
    Lät som ni haft en mycket trevlig lördag =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *