Foto och Grafisk design

Börjat året på allra bästa sätt….

… med sovmorgon, utelek och porträttfotografering! Det sistnämnda är något jag älskar, och jag älskar när jag får fram den där speciella skärpan och glansen i ögonen.

Anledningen till att vi gick ut idag var för att killarna i familjen ville leka med sin relativt nya Quadcopter. Vi kallar den för helikoptern på skoj. Ljuset var jättefint idag, så jag passade på att fotografera. Jag är en fotonörd utan dess like, som vill hoppa jämfota när jag ser att ljuset är fint, eller när jag får fota i motljus. Jag hade så gärna velat ha kameran med mig när vi åkte och handlade, för ljuset vid sjön som ligger bredvid Ica Maxi var helt magiskt idag. Min mobilkamera gjorde det inte rättvisa!

Testade två typer av redigeringar. En mjukare…

…och en med lite mer skärpa och kontrast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *