Uncategorized

Smärtlindring, tack!

Jag har de senaste dagarna utsatts för (läs: utsatt mig för) en rad otäcka saker. Jag har bränt min arm på en fritöskorg. Jag har bränt upp min kropp i solen, inte bara en, utan två gånger, så illa att jag inte kan sova på nätterna, och det gör ont när jag jobbar. Jag har skurit mig i fingret på en vass yta på chuten. Jag har bränt mig på den andra armen på en kastrull. Jag har trampat på en glasbit. Vad kommer härnäst?! Jag kommer kanske att börja gråta endera dagen för att det är så synd om mig!

Därför planerar jag att åka och tröstshoppa ett par skor innan jobbet idag. Det är ju så synd om mig, och då måste man trösta sig med något!

Nu fungerar dessutom inte heller min hemtelefon. Jag har nyligen bytt operatör, och det var då problemen började. Har varit i kontakt med kundtjänst, men inget de gjorde fungerade. Nu måste jag gå hem till mina föräldrar, låna en telefon, gå hem igen, testa om det fungerar med den, och om det inte fungerar, ringa kundtjänst igen. Min bärbara telefon är ganska ny, så det kan nästan inte vara den det är fel på. Är det så, då blir jag förbannad!

Längtar till på söndag, då jag är ledig…. Vill inte jobba stängning, det är sjukt trist. På söndag ska vi antagligen ut och besöka någon ö i Göteborgs Södra skärgård. Det finns vissa i sällskapet som inte sett annat än Göteborgs centrum typ! ;P *puss på dig*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *