Bröllopet

Man vet att man bor…

… på en mindre ort när man går in i en butik i vilken man tidigare lagt en beställning, säger att man vill komplettera, och butiksägaren vet vem man är och vad man beställt utan att så mycket som öppna sin beställningspärm.

Det var nämligen som så att jag var inne och beställde min brudbukett häromveckan. I min iver glömde jag att beställa till en corsage. Detta kom jag på precis innanför dörren här hemma, så jag tänkte att jag skulle fixa det vid tillfälle. Idag var ett sådant tillfälle, och butiksägaren, som för övrigt inte var den som tog emot beställningen, hon gick bara förbi vid ett tillfälle, visste som sagt vem jag var och vad jag hade beställt. Lite småroligt enligt mig.
Jag är ju lite hemlighetsfull av mig så jag vill inte avslöja för mycket om detta. Men en sak kan jag säga, det kommer att vara en sorts rosor i buketten. Barbie heter den. Det tycker jag är ganska roligt med tanke på att jag på skämt kallades för Barbie för ett par år sen.

2 Comments

  1. Ooohh bröllopsbukett! Vill självklart ha bilder, sån är jag! 😉 men jag förstår att du vill hålla det hemligt, antar att många som läser bloggen ska gå på bröllopet och då vill du ju självklart inte avslöja outfiten förmkt! jag väntar spänt på bilderna som jag antar kommer efter den stora dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *