Foto och Grafisk design

Back to business

Då har jag jobbat första dagen efter semestern, och det gick finfint! Vaknade i panik när klockan ringde imorse, då jag fick för mig att jag hade glömt bort inlogget till datorn på jobbet. Men när jag besinnade mig en smula insåg jag att jag visst kom ihåg det. Snacka om semesterhjärna 😉

Dagen bara rusade idag, jag hade flera hundra mejl att läsa igenom, möten att gå på och ett möte att preppa. Denna vecka och nästa axlar jag nämligen två roller, då jag vickar som teamledare. Jag kan dock säga att jag är bra trött i skallen just nu. Det beror nog dels på att jag fick för lite sömn inatt, samt att jag använt hjärnan till max idag. Tar lite tid att ställa om sig efter semesterschemat som varit. Barnen har också gått på semesterschema, och somnat senare samt gått upp senare på morgonen. De har en veckas ledigt till, och håller som bäst på att återgå till normala nattningstider. Men det innebär förstås även att de vaknar tidigare 😉

 

IMG_4621_äpple

Höstkänsla deluxe över denna bild. Om prognosen stämmer ska det dock bli lite varmare igen om lite mer än en vecka.

IMG_4628_glass

Glassbilen kom idag. Barnen var ute och cyklade, när den välbekanta melodin började ljuda. Isac rusade in till mig och frågade om vi kunde köpa glass, varpå jag grabbade tag i plånboken och rusade med ut. Hello spontan?! Nåja, gäller att suga ut det sista ur sommaren nu, och då kommer glass väl till pass.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge