Uncategorized

9 år av kärlek

I år är det nio är sen jag och min man blev ett par.

Vi träffades för första gången nionde mars, på en förfest. Vi fortsatte ut på stan, festade, dansade, pratade. Någonstans under kvällen bestämde jag mig för att vi skulle pussas, och så blev det förstås 😉

En dejt blev en till, och en till… och många till! Plötsligt sågs vi varje dag, och vi kunde inte vara utan varandra! Imorgon för nio år sen kom vi fram till att vi kunde börja kalla varandra för pojkvän och flickvän, och en månad senare firade vi vår enmånadersdag med champagne.

I november samma år flyttade vi in i den bostadsrätt vi köpte i augusti. Är det rätt så är det! Vi förlovade oss i december samma år.

Nu, såhär nio år senare, är vi man och fru, har två fina killar och bor i vårt ganska nyinköpta parhus. Under dessa nio år har mycket hänt. Vi har varit i Italien tre gånger, Amsterdam en gång och London en gång. Vi har gråtit, vi har skrattat. Vi har varit oense, vi har varit överens. Vi har drivit varandra till vansinne, men också lärt varandra massor. Vi har närmat oss varandra, vi har färgat varandra. Vi har så många roliga minnen tillsammans.

Kärlek.

1929839_16819193893_8093_n

Åtta år sen.
016

Fem år sen. I år firar vi alltså Träbröllop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge