Uncategorized

Hej 2017!

             

 

Vi avslutade år 2016 med att titta på ett hejdundrande fyrverkeri i Lerum. Det blåste som bara den, men vackert var det. Vi åkte sedan för  att fira in nya året med farmor och farfar. Välkomstskål, smarrig förrätt och en huvudrätt som uppskattades av samtliga. Barnen berömde maten flera gånger! Vid elva åkte vi hemåt, och Isac kämpade för att hålla sig vaken så han skulle kunna se de fyrverkerier som skulle skjutas upp i området. Oliver klarade det inte utan somnade i bilen, men Isac höll sig vaken. Så nöjd över det, och strax efter tolv somnade vi som stockar allihop.

Den första dagen på det här året har vi varit ute och lekt med familjens leksak, tog härliga bilder som jag är sugen på att redigera. Vi har också varit och fyllt upp kyl och frys. Det vankas mycket smarrig middag idag!

Ser fram emot ljusare tider, men inte mot januari och februari rent generellt. Vintern är inte min årstid, och framför allt inte det faktum att den brukar gå i vabandets anda. Det är oundvikligt under småbarnsåren, men inte roligare för det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *