Foto och Grafisk design

Det blir kaos på nolltid!

Vad händer här hos mig, tro? En hel massa, och samtidigt ingenting. Konstigt men sant. Jobbmässigt händer det hur mycket som helst, hemma är jag helt slut i rutan och vill helst bara mysa runt i gosiga kläder, och göra så lite som möjligt. Men det funkar ju inte varje dag. Hemmet måste skötas, annars blir det kaos på nolltid. Dessutom är jag förkyld – igen! Kan man få en förkylning när en annan precis håller på att klinga av? Idag har jag haft en hemsk rethosta, ansträngda luftrör, och nu på kvällen har jag blivit täppt i näsan.

Igår jobbade jag kväll för första gången på länge, en gång i veckan kommer jag att jobba kväll numera, det ingår i min roll som coach. Innan det var jag hos Emma för att hjälpa henne med ett projekt, nämligen den julkalender som hon kommer att dra igång på bloggen när december månad kommer. Som hennes vän ville jag gärna hjälpa till som fotograf. Blev underbara foton! Lovar att visa ett eller par foton sen i december.

 

IMG_5214_emma

Här är från när jag fotade Emmas header i slutet av sommaren, eller om det var i början av hösten. Minnet sviker mig här.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *