Uncategorized

Härliga semesterdagar…

Första semesterveckan

Åh, det är gott att ha semester! Men hur har vi fyllt våra semesterdagar denna vecka?

I tisdags var vi och badade nere vid sjön med en vän till Oliver och hans pappa. Barnen var i, jag var i med benen. Jag blir mer och mer en badkruka för varje år som går. 

Igår var vi på Jordnära och shoppade till trädgården. Det blev en dynbox, en dyna att lägga på dynboxen (eller i för den delen, hehe), en Salvia som jag planterade ner i en rabatt, samt två stolar som barnen så gärna ville ha att de tjatade sig till dem. Efter shoppingen åkte vi raka vägen till svägerska och svåger, som bjöd på grillat. Mums! Efter maten blev det lite sött och gott, och mys i solen, medan Isac och Oliver lekte med grannbarnen. 

Idag vaknade jag med värk i kroppen, så det har varit lugna gatan. Jag somnade med värk i nacke och rygg, och vaknade under natten med myrkrypningar i benen. Grymt obehagligt. Imorse hade jag fortfarande ont i övre delen av kroppen, men ledvärk istället, även i händerna.

Jag har ägnat dagen åt att vila, både inne och ute, och att dagdrömma. Idag har jag drömt om att anlägga altan även på framsidan, och om vilka nya trädgårdsmöbler jag vill köpa. Just ja, jag har faktiskt även orkat torka av alla köksluckor och kaklet i köket. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge