Uncategorized

Syskonkärlek i Nolhaga

Syskonkärlek

Idag packade vi ner kaffe, saft och mackor, och åkte till Nolhaga. Nolhaga är ett fint område ganska centralt i Alingsås, med en stor lekplats, djur, och ett naturreservat bland annat. I Nolhaga finns också den ishall som vi besökte i vintras. 

Vi kom strax före tolv, och började med att fika lite. Sen kunde Oliver inte hålla sig, utan ville gå och leka. Han bad storebrorsan följa med, och sen lämnade de inte varandras sida. Väldigt fint att se. Isac var mån om att Oliver hade det bra och inte slog sig, och Oliver var mån om Isacs sällskap. Visst kan de vara i luven på varandra, men de är ändå väldigt tighta. 

Jag passade på att fotografera lite i den vackra parken, och spanade på lustiga och rätt närgångna fåglar som gick mellan sällskapen på den stora gräsmattan, där även vi slagit oss ner med vår filt. En and kom så  nära oss att den i princip nästan gick över filten. 

Efter en stund packade vi ihop våra saker och gick för att titta på djuren. Jag och Oliver klappade en fin gris, som gillade att bli kelad med. Vi skulle även ta oss en glass var tanken, men glasscaféet öppnade inte förrän efter två. Det fick bli glass på caféet inne på Vimpeln istället. 

 

 

Den här lustiga fågeln hade flugit in och satt sig på hönornas sittpinne. Såg himla festlig ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge