Foto och Grafisk design Uncategorized

Ljuset påverkar oss

Nu är det sjukstuga här igen! Alla utom jag är förkylda i olika grader. Oliver mådde mycket bättre igår på dagen, men på kvällen kändes han varm igen, och han ville knappt äta. Inte ens lördagsgodis. Sen somnade han på soffan. Inatt vaknade han och var kokhet och dålig. Stackars. Ingen frukost ville han äta idag heller, och då vet man att han är sjuk. Frukosten är Olivers favoritmål på hela dagen.

Jag bjuder på lite foton från en dag för inte så länge sen, då det var plusgrader. Om jag längtar efter vår nu. Jag är verkligen inget fan av januari månad. Aldrig varit. Något år ska jag boka en resa för oss, så vi kommer iväg till varmare breddgrader. En eller två veckor i solen hade nog gjort gott.

Jag och maken såg ett par väldigt intressanta filmer om djur och natur från BBC igår, och då fick vi bland annat se hur mycket ljuset påverkar naturen och växtligheten. Givetvis, det är ju väldigt uppenbart. Men jag tänker att det gäller för oss människor också, och att det därför inte är konstigt att mycket känns skit nu, när vi knappt ser solen eller ljuset vissa dagar. Man går liksom på sparlåga ibland.

 

 

 

Känns det inte lite tokigt med knoppar redan? 

One comment

  1. Ja detta jävla ljus som påverkar oss,hehe. Som vi diskuterat att man är ju så fruktansvärt påverkad av ljuset/solen/årstiden! Så en resa till varmare breddgrader får införas denna årstid!
    Svar: Jamen absolut, har allt tänkt den tanken att ha en återkommande årsträff här med mat, spa & vin =) Det kommer, jag lovar och du är välkommen;)
    Ja så himla knepigt att det är så hade ju varit bättre med sommar året om, ja jag skulle mycket väl kunna flytta från Sverige,hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge