Uncategorized

Ouch

Jag fick en oväntad semester kan man säga. Eller något i den stilen. Jag valde nämligen att sjukskriva mig de sista tre arbetsdagarna på grund av vad jag nu kunnat konstatera är en tennisarmbåge. Jag har inte varit hos doktorn, men min mamma som själv haft tennisarmbåge säger att det är vad jag lider av. Kan inte beskriva det hela på något annat sätt än genom att dela med mig av min smärta. Och eftersom det inte är möjligt kan jag bara säga att det gör jävligt ont, om man får vara ful och svära!

Så från och med i tisdags kväll har jag varit på landet. Tisdagen för övrigt tillbringade jag i Frederikshavn (Oh, det er godt!) Snabba båten till Danmark, och Danica hem. Jag drabbades tillfälligt av speldjävul light, men det gav utdelning! 50+80. Jag vann alltså totalt 130 kronor. Men!, tänker någon säkert nu, hur mycket satsade hon? Jag satsade ungefär 30 kronor, så jag tjänade definitivt på det hela!

Skulle egentligen ha jobbat stängning torsdag-lördag. Men kände att det inte går. Jag missar därför en utgång. Idag skulle jag ha jobbat med Linda, tjejen från staden där solen alltid skiner, och därefter skulle vi ha svängt våra lurviga på nåt schysst ställe. Synd att det inte blir av.

Igår drabbades jag av nån sorts tillfällig total trötthet, och sov, sov, sov. Mellan halv tre och fyra, mellan sju och åtta, och sen i säng tio, för att sova till nio i morse. Antar att stressen från jobbet och den känslomässiga påfrestningen tog ut sin rätt.
För övrigt… Hjärnan har gått varm av all tankeverksamhet. Har haft en massa tid att reflektera över saker och ting. Har köpt ett par skor och ätit massa god mat.

Idag ska jag och Lina umgås och spy galla…. Välbehövligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *