Inredning Mitt hem

Produktiv dag – glad fru!

Jippie, äntligen fick vi upp kartongerna i Olivers rum på vinden! Jag kan ha mutat min man lite grann med en massa datortid, men det är det värt 😉

Imorgon ska jag greja med Olivers rum och få lite mer ordning. Vi var en sväng på Vimpeln i Alingsås. Vi köpte bland annat två förvaringslådor. En till Isac och en till Oliver, att ha under sängen. Grymt bra att utnyttja utrymmet under sängen, och förvaring behövs verkligen i deras rum. Det är två bortskämda killar med mycket leksaker… Vi köpte även ramar till två fina små prints som jag köpte innan vi flyttade.

Som grädden på moset har jag idag även beställt några prints! Ett till Isac, ett till Ollie, ett till vårt sovrum och ett som jag tyckte var snyggt som tusan, men som jag ännu inte har någon dedikerad plats för!

  Början på en piffad tavelhylla i Ollies rum. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge