Trädgård

Grillning, spelkväll och favoritshoppingen

Cards Against Humanity

Igår blev det grillat till middag, i goda vänners lag. Precis innan de kom till oss vräkte regnet ner, men det stoppade oss inte från att grilla! Vi kunde till och med sitta ute, härligt. Efter middag och efterrätt körde vi igång med sällskapsspel. Barnen tittade lite på film under tiden. Det var länge sen jag skrattade så jag nästan inte kunde andas, igår var en sådan kväll. Vi spelade det mest vrickade spel man kan tänka sig, Cards Against Humanity. Sjukt kul att spela sällskapsspel, och sjukt kul att ha semester och möjlighet att bjuda hem vänner en måndagskväll. Barnen ville absolut inte gå och lägga sig när vi hade besök, så de trillade i säng först efter elva. 

 

Kul spel.

 

En tur till Jordnära

Idag har vi mest fixat och donat hemma, men det blev också en tur till både tippen och Jordnära. Massor med blommor shoppade vi idag. Jag har också lyckat driva min man till galenskap denna dag, han tycker jag är minst sagt asjobbig när det vankas fotografering. Jag går in för det till 110 %, han tycker att jag överdriver. Men vi lyckades hitta en gyllene medelväg som tur är. 

Idag hade vi dessutom tänkt gå och bada efter middagen, men så tornade sig mörka moln upp, och det kom massor med regn. Vi åt istället glass efter maten, barnen nöjde sig med det som tröst. De ville verkligen bada ikväll. Vi får bada en annan dag istället. 

 

 

 

 

Fina och nya blommor på både framsidan och baksidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *