Trädgård

Rensa ogräs är inte den roligaste sysslan i trädgården…

Ogräs finns det gott om trots torka

Nej, att rensa ogräs är inte den roligaste sysslan. Att rensa ogräs kan möjligtvis vara lite terapi om det inte finns ett måste bakom. Men det känns som ett evighetsprojekt, och jag är en person som vill se resultat. Snabbt. När jag rensar ogräs tycker jag att jag aldrig blir klar, jag blir aldrig nöjd och det är väldigt slitsamt för kroppen. Varför skriver jag nu om detta? 

Jo, i förmiddags var vi på möte hos mäklaren som ska sälja vår bostad. Det kommer en fotograf och tar utomhusbilder redan i veckan, så det blev till att sätta fart. Det passar mig ganska bra ändå, jag jobbar väldigt bra när jag har en deadline. Konstaterade idag att, trots galen torka, så nog växer ogräset! Det skulle säkert stå på pall för en atombomb, väldigt livskraftiga plantor det där. 

När jag var mitt inne i mitt projekt kikade maken förbi och bad mig att inte ta ut mig helt. Han känner mig kan man säga, när jag har bestämt mig för något kör jag järnet. Jag är bra på att driva på mig själv. Men eftersom vi snart får gäster på middag, så hinner jag inte klart med allt inför fotograferingen idag. Behöver dessutom åka och handla växter till några krukor. Det ser jag däremot fram emot till hundra procent. Älskar att shoppa blommor och växter!

 

 

Lavendel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *