Foto och Grafisk design

Grattis min sjuåring

Isac

Idag är det Isacs dag. Sju år fyller han idag, stora killen. För exakt sju år sen befann jag mig på Mölndals sjukhus i väntan på att rullas in på operation. Jag minns hur pirrigt det var, en känsla av förväntan blandat med nervositet. Här är förlossningsberättelsen jag skrev efteråt. 

På måndag börjar han första klass, och jag hade turen att springa på hans nya lärare när jag skulle hämta Isac på fritids förut. Vi fick en tjuvkik på nya klassrummet och var han skulle sitta. Imorse väckte vi vår sjuåring med skönsång och paket. Han fick en bro till tågbanan och en stor vattenleksak. 

Jag tog halva dagen ledigt idag så jag kunde hämta barnen redan klockan ett. Välbehövligt, både för mig och barnen. Har varit något galet trött de senaste dagarna, och en eftermiddag hemma ute på altanen gjorde gott. Drack en kopp kaffe medan barnen lekte med Isacs nya vattenleksak. Det är verkligen livskvalitet för mig, att kunna sitta ute och njuta av något gott att dricka. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge