Foto och Grafisk design

En brevlåda till vår lekstuga

Vi har piffat till vår lekstuga

När vi var  hos järnhandlaren i Lerum för några veckor sedan hittade Isac en ringklocka som han ville ha till sin lekstuga. Den kostade inte så mycket, så den fick komma med hem. Vi har ingen el indragen i lekstugan, så den låter inte, men barnen älskar den ändå. 

Isac önskade sig också en brevlåda i födelsedagspresent, så det fick han igår när vi hade släktkalas. Maken satte upp brevlådan idag, och det blev perfekt! Nu slår det mig att det skulle bli fint med en liten ljusslinga där under taket också, så jag ska kika på en som går på solenergi. 

 

Såhär ser lekstugan ut nu.

Jag måste försöka smyga ner ett brev där senare idag!

 

Stort parasoll

Vi hade som sagt kalas för Isac igår, på min pappas sida. Jag hade lite panik över vädret, som var tokigt ostadigt, och som hade ändrat sig varje dag enligt prognos. Det första jag gjorde när jag vaknade igår imorse var att kolla vädret, och då såg det bra ut. En timme senare visade det på regnskurar! Jaja, det blev bra ändå. Men jag blev lite besviken, hade tänkt att vi skulle sitta ute och mysa, och att jag skulle dra fram mina solstolar. 

Igår bestämde vi oss lite spontant för att vi skulle köpa ett parasoll modell större. Vi har pratat om det innan, och ville ha ett som var stort nog att skydda mot både sol och regn, och som går att vinkla. Detta nedan blev det, det fälls ut på sidan kan man säga. Men då det är såpass stort, så fångas det lätt upp av vinden. Maken köpte därför till stora stenblock att sätta över den kryssformade foten. Vi vill ju inte att det ska blåsa iväg och gå sönder, eller göra sönder något i vår eller andras trädgård. Det är väl inte snyggaste lösningen, men vi klurar på om vi ska gjuta en större fot i betong. Om vi får för oss att bygga ny altan så kan man integrera den i altanen. Det är det som är meningen egentligen tror jag, att man ska fästa det i trall 🙂

 

 

Här ser man förutom parasollet även vår present till Isac. En vattenleksak.

Nu får det gärna bli lite brittsommar i september, vill njuta av min trädgård mer!

One comment

  1. Men åh så fint! En ringklocka, grymt häftigt ju!!
    Svar: Oh ja, alla som kan och vill komma får komma det är ju lite det som gör en workshop;) Så kul. Du har mail!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *