Uncategorized

Gott, så gott…

… är det att vara ledig och bara ta det lugnt. Jag och Mikael har tillbringat dagen med en massa mys. Vi har gått runt på stan, tagit en glass, suttit på en bänk och bara pratat. Nu på eftermiddagen däckade vi båda i sängen. Jag vaknade nyss, men Mikael sover fortfarande. Antar att det är värmen som gör en slack?

Jag verkar ha åkt på nån slags sommarförkylning också, i kombination med min sedvanliga allergi, för vad det verkar som, det mesta. Jag vet inte riktigt vad det är, jag vet bara att jag mår kasst.

Liseberg igår med teamet. Jösses vad skoj det var! Vi åkte i princip de tre läskigaste attraktionerna på hela Liseberg, Uppswinget, Balder och Höjdskräcken. Fast nej, Balder tycker jag bara är superhärlig! Men de andra två…. Har jag respekt för kan man väl säga. Men Uppswinget blir mindre och mindre läskig för varje gång man åker den. Per skrek som en gorilla eller något i den stilen när han var lite skraj, gissa om vi andra garvade åt det?! En annan som skrek var chefen. Jag skrek lite jag med, men mest för att trissa upp stämningen lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *