Uncategorized

Skit

Skit. Skräp. Damm. Onödiga prylar. Ett par ord som lätt kan beskriva mitt hem i stort just nu. Mina prylar, Mikaels prylar, gamla prylar, nya prylar, trasiga prylar. Överallt, överallt, överallt. Det är så att man kan bli galen. Just därför så bestämde jag mig i morse, eftersom jag inte kunde somna om efter att Mikael gått till jobbet, att tillbringa dagen med att rensa undan.

Jag har haft sådana här Dillen på att städa förr, och jag vet med mig att man måste passa på när man får dem, för det är då man har energi nog att hålla på ett tag. Största anledningen till att jag fått ett dille nu är att jag inom kort kommer att flytta. Jag flyttade mer än tre gånger på två år för ett par år sen, och är det något jag vet så är det hur jobbigt det är att flytta. Och ju mindre prylar man äger, desto mindre kartonger blir det att släpa på! Så därför röjer jag runt som en galning här hemma.

5 Comments

 1. Det är verkligen helt galet hur mycket prylar och annat skräp som man samlar på sig. Rätt tänkt att göra sig av med det innan man flyttar. Vet precis! =)

 2. haj haj!

  nu e jag tillbaks i gbg 😀

  vädret är ju lite weird men liseberg är ändå av intresse här borta 😀

  du är också ledig nu va?:)

  och ska du flytta? har ni fått lägenhet:D?

  ha det gött! /Amina

 3. haj haj!

  jag kan höra av mig i veckan? har för mig att du jobbar den här veckan?

  så i helgen vore ju bra 🙂

  jag tar och ringer dig helt enkelt i veckan , ha det gött och hälsa teamisarna 🙂

  /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *