Uncategorized

Jakten på lägenhet

Det har väl knappast undgått någon att jag och min Kärlek är på jakt efter en bostadsrätt. Varenda en råkar jag förälska mig i, och sen får jag mitt hjärta krossat när den av en eller annan anledning inte blir vår. Men det är ju så det är, man kan inte förvänta sig att få drömlägenheten på första försöken.

Den senaste av lägenheterna blev jag också förtjust i, men den steg till löjliga prisnivåer. Innan vi började buda tog Mikaels mamma ut en förteckning över de senast sålda lägenheterna i området bara för att vi skulle få ett hum om vad den skulle kunna tänkas sluta på. När vi lade oss låg priset 200.000 över vad de andra, likadana lägenheterna gått för. Det kanske är som Mike skojade om, att det ligger guld under plankorna? Vi bestämde oss i alla fall för att ge oss för den här gången.

Jag blev jätteglad när jag fick se att det kommit upp lite nya lägenheter i Lerum de senaste dagarna. Jag har blivit lite fäst vid Lerum. Jag känner mig redo att lämna storstaden och Lerum är dessutom väldigt mysigt. Nära bad och natur, men ändå inte alltför långt åt H*vete. Ja, ni fattar!

Så nu ska vi på nya visningar och ge oss in i nya budgivningar. Pust. Mina nerver klarar det knappt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *