Barnkläder Foto och Grafisk design

God fortsättning!

Leker och grejar hemma

Idag gör vi inte många knop hemma. Hittills har vi packat upp och lekt med barnens julklappar, fikat och degat. Jag fick mig ett ryck och slet ut två kartonger ur klädkammaren, som stått där sedan vi flyttade hit för två år sen. Behövde frigöra kartonger för de leksaker vi ska rensa ut ur barnens rum. Det resulterade i en kartong med kläder att skänka bort, samt en tom kartong. Jag har även roat mig med att lägga och hänga in barnens julklappskläder i respektive garderob. Som vanligt fick de båda en herrans massa ljuvliga sådana, både för festliga tillfällen samt för vardagen. De fick även mycket annat fint i julklapp, Lego, Brio tågbaneset, leksaksdjur och byggset för att nämna några saker.

 

Julafton och juldagen

Julafton spenderade vi som vanligt med närmsta familjen på makens sida. Detta år var vi hemma hos ena svägerskan och svågern. Vi hade en supermysig och lugn julafton, med mycket god mat och gottebord. Vi tog med oss köttbullar, brysselkål, stuvad grönkål och godiset. Igår var vi, också som vanligt, hemma hos mina föräldrar, dit även min pappas sida av släkten kommer. Vi åt dansk julmat, och hade julklappsutdelning för barnen.

Här är några av kläderna barnen fick igår. De fick även fina kläder på julafton, från Me & I, samt att jag hade köpt med mig fina mjukisset från Toronto (Abercrombie & Fitch).

 

Nästa års mål

Jag har även skrivit ner nästa års mål och planer. Det är både små och stora sådana. Jag har tänkt dela med mig av några av dem senare idag. Här är de mål jag satte för år 2017. Ska reflektera över dem idag, och se vilka jag nådde, och vilka jag behöver revidera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *