Uncategorized

Mina mål 2017

Årets näst sista dag. Känns alltid speciellt såhär alldeles precis innan man vänder blad tycker jag, vilket ett nytt år innebär. Här är mina mål för nästa år. Utan inbördes ordning. Uppdaterar listan om fler mål kommer till mig.

 

 • Utvecklas ännu mer karriärmässigt. 
 • Köpa ny utrustning inom fotograferingen – nytt kamerahus eller nytt objektiv. Allrahelst nytt kamerahus!
 • Röra på mig mer, och involvera barnen i motionen. Mer promenader, eller något hemmavid. 
 • Fortsätta dra ner på sockerkonsumtionen.
 • Baka eget fröknäcke.
 • Gå mer till frisören, minst tre gånger nästa år.
 • Lära mig mer om SEO.
 • Göra om bloggen tekniskt, och byta från subdomän till katalog.
 • Göra fler roliga fotograferingar. 
 • Mer fina foton på bloggen, och mindre mobilbilder. 
 • Åka till Stockholm och fotografera i Kungsträdgården när körsbärsträden blommar.
 • Ta med hela familjen till någon av landets älgparker. Jag är så fascinerad av älgar just nu!

 

Vilka är dina mål? Berätta gärna. alternativt länka ditt inlägg om du bloggar 🙂

 

7 Comments

 1. Underbara mål du har! SEO låter ju kul och roliga fotograferingar låter spännande, jag ställer upp ;);)
  Passar på att önska er ett riktigt Gott Nytt år!

 2. åh men kan du inte please lära oss massa om SEO sen?! 😉 tror sånt är himla bra att kunna för framtiden med. Kram och gott nytt år!

  1. Yes i can! Jag ska dela med mig av allt jag lär mig om SEO! Vilken rolig utmaning 🙂 Jag tror också att det är framtiden, Google har ett och annat finger med i spelet, helt klart 😉 Gott nytt år och kram tillbaka!

 3. Hehe baka fröknäcke kan du klara av på 1 tim ? men körsbärsblomningen i Kungsan gäller att tajma in rätt vecka ? När kan det vara i år? Mitten av april och fram till början av maj? Något att se fram emot, annars har du Botaniska i Gbg hehe

  Vi får väl ha det som ett projekt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *