Okategoriserade

Mina mål 2018

Mina mål och planer

Det här tänker jag mig att jag ska uppnå 2018. Fyller på om jag kommer på fler saker jag vill ska hända.

 

Fast tjänst som ledare / chef /ansvarig. Detta är mitt mest prioriterade mål för nästa år, det känns extra viktigt för mig. Jag kommer att berätta mer om varför i min årskrönika.

Äta mindre socker. Både för att det är onyttigt för kroppen och cellerna, och för att jag behöver gå ner några kilo. Ja, det är sant!

Ta mer uppdrag som fotograf. Jag har gjort många roliga fotouppdrag i år, men vill tjäna mer pengar på mitt fotograferande. Jobbar för mycket utan betalning.

Våga tapetsera eller måla ett rum. Förarbetet känns som ett oöverstigligt hinder bara det. Men hinder är till för att bestigas, det är mitt motto!

Ge mig mer tid för återhämtning, och stressa mindre. Behöver träna bort en del av min rastlöshet, och sänka kraven på mig själv. 

Mindre slösurfande och meningslöst scrollande. Detta tar upp för mycket av min tid, och leder inte till något av värde för mig, leder mest till stress. Detta kommer delvis hjälpa mig att uppnå målet ovan.

 

 

Detta är verkligen min grej!

3 Comments

 1. Vilka bra mål! Jag har liknande mål. Tänker lära mig att fotografera och lära mig min kamera ordentligt. Äta mindre socker behöver jag definitivt. Jag har iofs målat i en lägenhet en gång men tänkte göra det igen och framför allt lära mig tapetsera för vi har typ tapeter från 90-talet nu. Mindre slösurfande är jag också med på för jisses vad mycket tid man slösar bort på det.
  Gott nytt år!

  1. Tack!

   Lära dig fotografera är ett bra mål också, jag hoppas vi kan få till ännu en foto-workshop. Det hade varit kul tycker jag 🙂

   Gott nytt år!

 2. Grymma mål har du också 😉
  Svar: Exakt om mål i det privata stressar så är det ju inget roligt. Gärna mål som man kan hålla är bra. Jobbet är en helt annan sak;)
  God fortsättning och så hoppas jag med att vi snart ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *