Uncategorized

Framsteg och fotosession

Idag blir Isac sex veckor! Man märker att han blir äldre för varje vecka, han utvecklas och blir allt mer en individ. Jag läste lite om bebisars utveckling förut och tycker att det är intressant att följa hur Isac utvecklas. Idag log jag mot honom och fick ett jättestort leende tillbaka. Det är andra gången det händer, och nu känns det som om att det kommer hända oftare.

Det är strålande sol ute, men jag känner mig hängig och stannar nog inne. Hoppas verkligen inte att Mikael har smittat mig med sin hemska förkylning. Jag har ingen lust att få feber, hosta, halsont och röstbortfall. Mikael kunde knappt prata häromdagen. Jag har själv tappat min röst en gång, och det var fruktansvärt. En positiv sak skulle ju förvisso vara att lille Isac slipper bli sjuk eftersom han får antikroppar genom bröstmjölken, men näe… Det bästa är om vi båda håller oss friska.
Vi roar oss inomhus idag istället. Jag har lekt med kamera, blixt och reflexskärm. Funderar på att bygga upp en liten hemmastudio någon dag och fota min lille älskling. Borde ju fungera med en enfärgad filt eller ett lakan? Jag får prova mig fram.

Min nya fotomodell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *