Uncategorized

Femtioöringen

Idag har jag och Isac varit på BVC. Han väger numera 3910 gram och är lite mer än 2 centimeter längre än för två veckor sen. 3910 gram! Det innebär att han har gått upp 520 gram på två veckor. Det är ingen dålig viktökning. Isac har gått och blivit snuvig också, något som jag inte gillar. Det gör ont i mammahjärtat att höra att han inte kan andas ordentligt genom näsan, och inte kan göra något åt det. Jag underlättar genom att droppa in bröstmjölk och koksalt, men det tar ju inte bort det helt. Min lille älskling. Men han är lika pigg och glad som vanligt och äter gör han också. Något som uppenbarligen märks på vågen!

Efter BVC tog vi en promenad för att hämta ett paket och handla lite. När jag stod och väntade på att få mitt paket kom det in en fjortis (ja, ursäkta men hon var faktiskt klockren i det avseendet!) och höll upp en femtioöring framför mannen bakom kassan. I nästa sekund frågade hon vad hon kunde få för denna femtioöring. “Ingenting, svarade mannen, eftersom femtioöringen försvann idag.” “Nej, det gjorde den inte!” “Jo.” “Men vadå, om jag har två femtioöringar så blir det ju en krona!” No shit, sherlock. Hon hade nog lite otur när hon tänkte. Lite roligt resonemang enligt mig.
Idag var jag också glad över att jag inte satt i bilen här i Lerum. Vilka idioter jag har skådat i trafiken. Det värsta var när en bil körde fel i en rondell, det vill säga mot trafiken! Jag trodde inte det var sant. Hur kan människan ha fått körkort? Sedan var det lite andra farliga omkörningar, och en buss i linjetrafik som körde som om den bussen var den enda på vägarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge