Uncategorized

En bättre lördagskväll på Hotell Pigalle

Min lördagskväll

Igår eftermiddag skjutsade älskade maken mig ner till stationen, så att jag därifrån kunde ta pendeln in till stan för att gå på event på Hotel Pigalle inne i Göteborg!

LM Event med Linda i spetsen och Storstadsmamman stod som arrangörer. De hade styrt upp ett lyxigt event med många företag på plats, grymma sponsorer, gott att äta och dricka och ja, massor med lyx av alla dess slag. Frisörer, make up artist, fotograf, företagare, och så alla vi influencers! Många var vi där i Hotell Pigalles alldeles nybyggda svit. Jag fick mitt hår stylat, och bad om ett hårsvall a’la Hollywood. Blev snyggt. Jag måste träna mer på att få till såna lockar på egen hand med hjälp av min plattång!

Efter eventet, kånkandes på tunga goodiebags, varav en innehöll en av mina vinster under kvällen – ett årskort på Nordic Wellness, åkte vi vidare till Brasserie Lipp, där vi drack vin och åt tillsammans!

En middag tycker jag är en perfekt avrundning på ett event. Under eventets gång är alla som deltar upptagna med att fota, posta på Instagram, tävla och står ofta med näsan i mobilen. Då hinner man av förklarliga skäl inte prata så mycket med andra intressanta bloggare, och definitivt inte om något djupare alla gånger. På middagen efter tar man igen det där! 

 

Fotograf på plats

Eventet hade en egen fotograf på plats, så finare foton kommer under nästa vecka! Jag tog beslutet att inte ta med mig kameran igår av den anledningen. Jag skulle vilja investera i en kompakt systemkamera, för såna här tillfällen eller då jag inte vill ta med min stora fina kamera. Får kika på det framöver!

 

Lyx!

5 Comments

  1. Men ååååh fina du! Så fina bilder på dig med Hollywood svallet!
    Svar: Åh tack gulliga du, så himla kul att du kunde komma i sista minuten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge