Foto och Grafisk design

Julkulor och granar

Det blev inget julpyntande igår, för vi åkte hem till barnens farmor och farfar spontant, och där var även barnens fastrar. Trevlig och spontan kväll, och när vi kom hem blev det som jag redan nämnt ett par omgångar spel. Halv tio var jag så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna, så jag lyssnade på min kropp och hoppade rakt i säng.

Men idag blev det däremot en hel massa fix här hemma. Dels har jag plockat fram och satt upp alla adventsljusstakar och adventslampor. Vi var även och handlade på förmiddagen, och då köpte vi några små julkulor till Isacs julgran. Han valde rosa 🙂 Det blev riktigt fint.

Kvar att fixa är att pynta med lite tomtar och annat, men det tror jag blir imorgon. Jag är gräsänka här sedan i förmiddags, och det har varit full rulle. För att hålla igång stegen tog vi en promenad, så nu har jag nått mina 10.000 steg, och mer därtill. Mycket bra!

Lite foton från dagens pyntande. Julgranen med röda kulor står i Olivers rum. Längst ner har vi ett nummerljus, som står i en ljusstake som jag fått av min mamma och pappa. Den hade vi alltid framme under december månad när jag var liten 🙂

 

img_6529_advent img_6532_advent img_6536 img_6542_advent img_6547_advent

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge