Uncategorized

Fina samtal med Isac

Vilken dag! Helt galen. Fast på ett bra sätt! Jag har varit på inte mindre än fyra möten, varav två ägde rum under exakt samma tid, så jag fick klona mig själv… Nädå, men jag fick vara med på halva ena mötet först, och sen direkt ta mig till senare halvan av det andra mötet. Hänger du med? 😉 Jag har så mycket kul på gång på jobbet, mina kunskaper och idéer efterfrågas, och för att skryta lite – det känns himla roligt. Och nu är det slutskrytet för denna gång 😉

 

img_3837

Foto: Tess.

Jag har tagit ett beslut, och det är att blogga mindre om mina barn. Eller rättare sagt – mindre om saker som kan inkräkta på deras integritet. Däremot är de en så stor del av mitt liv, att de absolut kommer att figurera här. Om än på ett mer ytligt plan? Jag får se var vi landar. Men jag vill gärna berätta om ett fint samtal jag hade med Isac igår. Vi kom in på min lillebror, Andreas. Vi gör det ibland, och det känns fint att prata om honom. Isac vet att han inte är i livet, och igår ställde han mer djupa frågor om honom. Jag berättade bland annat att jag och Andreas alltid älskat julen, och då ville Isac veta vad vi gjorde när vi firade jul. Fina Isac.

4 Comments

 1. Man får skryta lite, kul när man känner att det går bra och stt folk vill ha en ? Så fin bild ? Tack för länkningen. Förstår dig, men du har så mycket annat att skriva om. Det är inte lätt med hur mycket man kan blogga om de små

  1. Tack <3

   Visst är det så, jag får känna mig fram till vad som känns bekvämt. Men med kommer de ändå vara på något vis, de är ju det bästa jag har! Klart bilden är fin, den är ju tagen av dig 😉 Kram!

 2. Hej!

  Visst är det fint när barnen blir så stora att man kan ha lite djupare samtal.
  Mina barn eller iaf Alida vill inte alltid att jag skriver något om henne i bloggen, bara ibland när något speciellt hänt såsom när hon var med på hopptävling på ridklubben ,så jag respekterar det och sedan blir det ju mer recept och annat smått o gott.
  Hoppas vi ses ikväll i Kungälv!

  Kramar

  1. Det får man respektera såklart. Mina barn har aldrig sagt något åt det hållet, men än är de för små. Jag jobbar sent idag, så har ingen möjlighet att gå. Men tror och hoppas att ni får en ljuvlig kväll 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *