Skönhet

Jag och mitt hår

Totalt osponsrat, och två helt genuina tips till er!

Idag har jag testat att locka håret med min nya plattång. Varför locka håret när man redan har så lockigt hår? Jo, för att få mer kontrollerade och stiliga lockar 🙂 Men jösses, det är svårt! Jag måste verkligen träna mer. Idag blev håret lite mer platt än snyggt filmstjärnelockigt, men skam den som ger sig! Den här plattången är, som jag säkert redan skrivit, helt fantastisk. Med lite övning, och kanske någon bättre produkt i håret, så kommer jag lyckas inom en snar framtid. Någon som har en bra produkt att tipsa om?

 

wp-1479034462880.png

You gotta try!

 

Ett annat tips är alla produkter i Kevin Murphys serie! Fick upp ögonen för detta hårvårdsmärke när jag var hos frisören sist (det var för övrigt alldeles för länge sen, måste boka in ett besök pronto!), och det är värt varenda krona. Schampot Luxury Wash passar mitt hår perfekt. Jag har tjockt och lockigt hår. Bonus: Alla produkter är både paraben- och sulfatfria.

 

wp-1479034459074.png

Favoriten.

2 Comments

  1. Vilket underbart leende! 😀
    Jag använder KMS California Free Shape innan jag fönar ut mitt hår. Sen kör jag Goldwell Curly Twist innan jag går loss med plattången 🙂 (avslutar gärna med mer av samma spray, eller vanlig hårspray, för att det ska hålla bättre)

    KMS: https://www.bangerhead.se/kms-free-shape-hot-flex-creme-

    Goldwell: https://www.ginos.se/goldwell-stylesign-curly-twist-twist-around-200ml

    (Har aldrig handlat från Ginos, men kunde inte hitta vettig länk någon annan stans, haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *