Isac

Mommo moffa

Igår satte vi oss i bilen för att “åka mommo moffa” som Isac säger. Kusin med familj var på besök över helgen, så vi möttes upp allihopa i Vara för att besöka konditori Nordpolen. Det var fullsmockat, vilket inte gjorde mig förvånad. Konditoriet är vad jag förstått väldigt populärt. Utbudet var rikt, och det som gjorde att jag fick extra myskänsla var att de hade massor med olika sorters gammaldags kakor bland annat. Alltså riktiga gamla konditorikakor, som exempelvis schackrutor och brysselkex. De sålde även egentillverkad choklad, marmelad och must bland annat.

Efter fikastunden begav vi oss mot skoaffären som vi brukar besöka, där Isac fick fina vårskor och gummistövlar. Även jag fick ett par snygga skor.

På eftermiddagen åt vi god middag, baconlindad grillad fläskfilé med rostad potatis och sallad. Till det lite smått och gott som crostini, olika sorters pesto och oliver. Alla åt med god aptit. Isac fick under kvällen prova att spela både piano, vanlig gitarr och steel guitar. När hans morfar spelade några låtar stod han och gungade med kroppen i takt och härmade när morfar höll takten med foten. Gulle-Isac. Isac åkte även skottkärra.

Isac somnade som en stock i bilen på vägen hem, och somnade om nästan direkt när vi kom hem. Somnade gjorde även den här mamman. Jag sov som en prinsessa hela natten, och vaknade strax innan Isac runt halv åtta.

Till salu på konditori Nordpolen.

I väntan på fika. På detta konditori kom personalen ut med fikan.

Lyxigt.

Besök från Schweiz samt min faster och farbror.

Isac funderar över något.

Mikael hugger in på sin räksmörgås.

Finaste skorna. Båda mina och Isacs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge