Uncategorized

Min första semesterdag – lång och händelserik

Besök, bebisgos och massa annat fyllde denna första semesterdag

Första dagen på semestern år 2017, och den var lång! Fast på ett bra sätt får jag säga. Jag vaknade tidigt, redan när pappans väckarklocka ringde (han jobbar sista dagen innan semestern imorgon). Strax därpå vaknade även barnen. Ser fram emot sovmorgnar snart 🙂

På förmiddagen fick vi besök av Jessica och kidsen. Vi inledde med lite lekplatshäng, och avslutade med kaffe, bebisgos och lek hemma hos oss. När de hade åkt hemåt igen blev det slöande för hela slanten, vi hann även med att spela sällskapsspel och greja ute i trädgården.

Efter middagen fick vi spontanbesök av Olivers bästa kompis från förskolan med pappa. Oj, vad Oliver blev glad över det besöket! Halv sju gick de hemåt, och vi åkte ner till Skateboard-rampen här i byn, som för övrigt ligger jättevackert alldeles vid sjön. Barnen växlade mellan att leka vid rampen, och att springa till mig som fotade nere vid sjön. Pappan körde radiostyrd bil. Själv njöt jag av värmen och den vackra vyn. Vi avslutade med att barnen fick leka vid en stor lekplats precis i närheten. 

 

 

Nu sover barnen sedan en timme, de somnade snabbt ikväll, och jag har shoppat lite på nätet. Mer sådana här härliga kvällar önskar jag mig! Man kan ta med sig lite picknick och kvällsbada tänker jag mig. Hej, härliga semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge